• +32 89 38 33 22
  • info@louiscauffman.com

Video – Oplossingsgericht werken in het onderwijs

Stichting Kindante, een grote scholengemeenschap in Nederlands Limburg, beslist om oplossingsgericht denken en werken toe te voegen aan hun bestaande expertise. Deze boeiende case toont openhartig en gul hoe het er in de werkelijkheid aan toegaat als een grote organisatie het oplossingsgerichte denken en werken omarmt. Kindante zet oplossingsgericht denken en werken in bij alle facetten van haar werk: in het werk met de kinderen voor de klas, met de ouders, met de medewerkers en CvB maar ook met alle netwerkpartners rondom een onderwijsproject.
Louis Cauffman, directeur SOLTEAM is de gastheer en begeleidt de sleutelfiguren van Kindante in een diepgravend interview doorheen alle fasen en facetten van hun tocht.

Deel 1 gaat over het belang om verder te kijken dan louter de oplossingsgerichte technieken, hoe essentieel de attitude achter oplossingsgericht werken is, welke hobbels en valkuilen men tegenkomt en hoe ze dit hebben opgelost.

Heeft u Vragen of Reacties?


MASTERCOURSE
Oplossingsgericht
Onderwijs en Zorg

22ste Editie

MEER INFO

spacer_lt

Oplossingsgerichte opleidingen
in Onderwijs en Therapie, Coaching en Management:

De internationale staf van deze Mastercourses staat garant voor onderwijs, training en oplossingsgerichte expertise op het hoogste niveau. De afwisseling tussen theorie, toelichtingen, live demonstraties en veel praktische oefeningen behandelen alle mogelijke situaties waarmee de deelnemers in hun dagelijkse werk te maken hebben. Alle trainers hebben hun specifieke expertise en invalshoek zodat de deelnemers uit die veelheid van accentverschillen maximaal hun eigen leermomenten kunnen samenstellen.

spacer_lt

 

Translate »

Login to your Account