• +32 89 38 33 22
  • info@louiscauffman.com

Visie

Het SOL T.E.A.M staat voor ‘SOLutions whereby Each Achieves More’.  ‘Samen bereik je méér’ vormt de no-nonsense grondslag van alle succesvolle samenwerkingsverbanden tussen en met mensen, ongeacht het vakdomein of de vorm van de samenwerking.

Het SOL T.E.A.M brengt internationale autoriteiten met ruime erkenning binnen hun vakdomein samen rond de rode draad van de oplossingsgerichte benadering. De trainersfaculteit van het SOL T.E.A.M zijn allemaal voorlopers en trendsetters in hun benadering.

Het SOL T.E.A.M streeft ‘thought leadership’ na binnen de oplossingsgerichte toepassing op verschillende werkvelden, gaande van therapie tot coaching, van werken in het onderwijs tot ondersteuning van familiebedrijven, van 1-daagse interventie tot full option implementatie van het oplossingsgerichte gedachtegoed binnen grote organisaties.

Het SOL T.E.A.M streeft ernaar om voor haar cliënten, studenten, bedrijfsklanten, patiënten en deelnemers een context te scheppen waarin ze geholpen worden om zichzelf en elkaar (opnieuw)  verder kunnen helpen.

 

Fierheid

Sedert 1987 zijn Louis en zijn medewerkers al doende met begeleiding en opleiding in de oplossingsgerichte benadering aan te bieden. Als je rond kijkt op wat er op het vlak van oplossingsgericht werken in allerlei werkvelden en vormen en door allerlei mensen wordt aangeboden (neem een dag vakantie en Google wat in het rond!), dan zijn we fier om te zien dat 75 % van de aanbieders van de oplossingsgerichte benadering op de een of ander manier, al of niet uitgebreid, al of niet via opleidingen, workshop, bedrijfsinterventies, lezingen of boeken, een deel van hun oplossingsgerichte inspiratie bij het SOL T.E.A.M (en haar voorganger) hebben gehaald.

Even goed blijven de spreekwoorden gelden: nooit sant in eigen land én eigen stoef stinkt… 🙂

Translate »

Login to your Account